De zoektocht naar de perfecte sugo van Di Lago

Ontdek culinair Sardinië. Welke (streek)gerechten eet je wààr? Recepten gezocht/gevonden? Goede of slechte ervaringen bij een restaurant? Laat deze rubriek uitgroeien tot een culinaire wiki.
Gebruikersavatar
corry
moderator
Berichten: 454
Lid geworden op: Wo Apr 26, 2006 8:19 am

De zoektocht naar de perfecte sugo van Di Lago

Berichtdoor corry » Za Jan 23, 2010 8:13 pm

Jouw speurtocht naar die lekkere sugo blijft me bezighouden ;-)
Nu hoorde ik laatst dat iemand krabbetjes in zijn tomatensaus meestooft voor een vleessmaak.
Ik dacht direct aan jou :P Misschien het proberen waard?


dilago
Maestro
Berichten: 212
Lid geworden op: Zo Jul 06, 2008 2:52 pm

Re: De zoektocht naar de perfecte sugo van Di Lago

Berichtdoor dilago » Di Jan 26, 2010 11:25 am

corry schreef:Jouw speurtocht naar die lekkere sugo blijft me bezighouden ;-)
Nu hoorde ik laatst dat iemand krabbetjes in zijn tomatensaus meestooft voor een vleessmaak.
Ik dacht direct aan jou :P Misschien het proberen waard?

Ik durf het niet te zeggen of het krabbetjes waren, maar het is zeker het proberen waard! Bedankt voor de tip!


cloet
Consigliere
Berichten: 27
Lid geworden op: Wo Jul 05, 2006 8:05 pm

Berichtdoor cloet » Do Mei 13, 2010 8:33 am

Krabbetjes laten meetrekken doe ik ook regelmatig. Krijgt de saus een heerlijke smaak van


dilago
Maestro
Berichten: 212
Lid geworden op: Zo Jul 06, 2008 2:52 pm

Berichtdoor dilago » Do Mei 13, 2010 4:42 pm

Ik heb liever rundvlees, is er geen alternatief?



Terug naar “Eten & Drinken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast