Bottarga, kuit van harder

Ontdek culinair Sardinië. Welke (streek)gerechten eet je wààr? Recepten gezocht/gevonden? Goede of slechte ervaringen bij een restaurant? Laat deze rubriek uitgroeien tot een culinaire wiki.
Gebruikersavatar
Freek
moderator
Berichten: 191
Lid geworden op: Di Apr 25, 2006 9:28 pm
Locatie: Enschede

Bottarga, kuit van harder

Berichtdoor Freek » Wo Apr 09, 2008 10:49 pm

Gedroogde kuit van de harder (Bottarga)

Frisse zeewinden, zilte luchten en kolkende, schuimende golven die stukslaan op de kust. Het klinkt misschien wat verheven, maar het zijn zo van die beelden die opdoemen bij het eten van bottarga. De essentie van hoe de zee zou moeten smaken, samengebald in een flinter van deze mediterrane delicatesse.

“Bottarga di muggineÂâ€


Terug naar “Eten & Drinken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten