Mindfulness & Meditatie vakantie Sardinie

Al je vragen, tips en meningen over Sardinië kun je hier plaatsen.
Plaats reactie
mopro
Consigliere
Berichten: 43
Lid geworden op: za apr 18, 2009 11:08 am
Locatie: sant'Antioco

Mindfulness & Meditatie vakantie Sardinie

Bericht door mopro » zo apr 15, 2012 3:28 pm

In mei en oktober 2012 zal Sardinietrips voor het eerst een Mindfulness en meditatiereis organiseren. Het programma wordt gegeven door Marianne de Wit, gecertificeerd en ervaren mindfulnesstrainer, coach en supervisor.

De data zijn donderdag 24-dinsdag 29 mei( Pinksterweekend) 2012 en donderdag 4-dinsdag 9 oktober 2012.

MINDFULNESS wil zeggen: de aandacht richten op de ervaring van dit moment, zonder te (ver)oordelen. Het betekent dat je jezelf bewust bent van je gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen.

Meestal is onze aandacht ‘ongerichtÂ’: We worden vaak afgeleid door allerlei dingen die we zien, horen, denken, voelen. En door gebeurtenissen uit het verleden of plannen en fantasieën over de toekomst. We zijn gewend om ervaringen direct te bestempelen als mooi, lelijk, fijn, slecht. We laten negatieve ervaringen of positieve ervaringen niet altijd toe.Een mindfulnesstraining leert je om open te staan voor je ervaring van dit moment.

Door het beoefenen van mindfulness

- lever je een actieve bijdrage aan je welzijn en je gezondheid

- kun je beter omgaan met spanning, stress, overbelasting en pijn

- leer je om beter voor jezelf te zorgen

- maak je gemakkelijker de voor jou goede keuzes


Je ervaart wat mindfulness is en daarnaast bevat het programma meditaties uit de Tibetaanse, de Zen en de Viapassana traditie. Het gaat hierbij steeds om aandachttraining. Je doet enige ervaring op met de verschillen tussen de meditatievormen, hetgeen je kan helpen bij de keuze van een mogelijk vervolg.

Buiten de sessies om kun je genieten van het prachtige eiland Sardinie en ben je even heerlijk op vakantie!
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sardinietrips.nl">www.sardinietrips.nl</a><!-- w --> of <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.ecoloungesardinia.com">www.ecoloungesardinia.com</a><!-- w -->

ontdek ook Sant'Antioco, mooie stranden, ongerepte natuur en veel cultuur. Ook voor ontspannings reizen en eco- toerisme.
Plaats reactie