De Safari lodge, luxe vorm van kamperen!

Al je vragen, tips en meningen over Sardinië kun je hier plaatsen.
Plaats reactie
mopro
Consigliere
Berichten: 43
Lid geworden op: za apr 18, 2009 11:08 am
Locatie: sant'Antioco

De Safari lodge, luxe vorm van kamperen!

Bericht door mopro » wo apr 17, 2013 2:16 pm

Ecolounge Sardinia bevindt zich op het prachtige eiland Sardinië, het op een na grootste eiland in de Middellandse zee, behorende bij Italie. Sardinie is een van de eilanden behorende bij Italië. Er zijn maar 2 vakantie verblijven, deze bevinden zich in het Zuidwesten van Sardinië op het schiereiland Sant'Antioco.

Ecolounge Sardinia bestaat uit een Beach lodge en een Safari lodge. Beide accommodaties zjn gelegen op een prachtige locatie met schitterend uitzicht over de Middellandse zee. Elke avond kunt u vanaf uw terras de zonsondergang bewonderen die telkens anders is. U kunt de lodges al boeken vanaf 1 persoon en ook onze faciliteiten zijn te boeken vanaf 1 persoon. Kijk ook onder workshops en trips.

De Safari lodge is nu kompleet vernieuwd en op onze site www.sardinietrips.nl vindt u alle info en foto's van deze bijzondere accommodatie.

Dus bent op zoek naar een vakantieverblijf op een prachtige locatie neem dan contact met mij op!
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sardinietrips.nl">www.sardinietrips.nl</a><!-- w --> of <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.ecoloungesardinia.com">www.ecoloungesardinia.com</a><!-- w -->

ontdek ook Sant'Antioco, mooie stranden, ongerepte natuur en veel cultuur. Ook voor ontspannings reizen en eco- toerisme.
Plaats reactie