Week van de Smaak

Ontdek culinair Sardinië. Welke (streek)gerechten eet je wààr? Recepten gezocht/gevonden? Goede of slechte ervaringen bij een restaurant? Laat deze rubriek uitgroeien tot een culinaire wiki.
Gebruikersavatar
Freek
moderator
Berichten: 191
Lid geworden op: di apr 25, 2006 9:28 pm
Locatie: Enschede

Week van de Smaak

Bericht door Freek » di sep 25, 2007 10:44 pm

Week van de Smaak: 24 tot en met 30 september 2007

Ontdek authentieke producten en pure smaak!
In de Week van de Smaak staan streekproducten, authentieke smaken, biologisch eten, tradities en Â’koken met seizoenenÂ’ in heel Nederland centraal. De Week van de Smaak staat voor: ambachtelijk, seizoensgebonden, diervriendelijk, natuurzuiver en herkomst. Het is dé ontdekkingstocht naar pure producten en culinaire authenticiteit en appelleert aan kwaliteit.

Voldoet Gransardegna.com aan deze criteria? Ja en nee. Sardinië is geen Nederlandse streek maar een Italiaanse. Zijn onze producten daarom geen streekproducten? Jawel, juist in Italië neemt Sardinië een aparte status in op dit gebied. En daarnaast zijn de Sardijnse producten juist ambachtelijk, seizoensgebonden, diervriendelijk, natuur zuiver en is de herkomst vaak biologisch, puur en zonder concessies.

Gransardegna.com wil dit initiatief in een breder perspectief plaatsen. Omdat wij graag onze passie voor echte smaak met iedereen willen delen ontvangt iedereen die in de week van 24 tot en met 30 september 2007 bij http://www.gransardegna.com een bestelling plaatst van minimaal € 35,-- (excl. portokosten), een fles Argei olijfolie t.w.v. € 5,99.

Freek
Plaats reactie