Overwinteren op Sardinie

Nieuwtjes - Notizie
mopro
Consigliere
Berichten: 43
Lid geworden op: za apr 18, 2009 11:08 am
Locatie: sant'Antioco

Overwinteren op Sardinie

Bericht door mopro » wo jun 05, 2013 12:35 pm

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een geschikte plaats om de koude winters van Nederland te verruilen voor een paar maanden een milder klimaat.

Sant Antioco ligt in het Zuidwesten van Sardinie en heeft een zeer mild klimaat, met zachte winters, maar wel droge hete zomers. Ideaal klimaat om in het voor -en na jaar te bezoeken. De natuur is prachtig en leent zich voor mooie wandelingen, ook is het nog niet zo toeristisch en zijn ook de prijzen voor een etentje of kopje koffie op het terras nog zeer goedkoop. Het is mogelijk om na september en voor 1 juni een vakantiehuis te boeken voor een maand of langer. De prijzen zijn nog zeer schappelijk en u kunt al een huis boeken vanaf 600 euro voor een hele maand. Mocht u echt willen overwinteren dan wordt de maand prijs vanaf 3 maanden nog voordeliger.

Bent u geninteresseerd stuur ons dan een mail info@sardinietrips.nl en wij zullen al uw vragen beantwoorden!
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sardinietrips.nl">www.sardinietrips.nl</a><!-- w --> of <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.ecoloungesardinia.com">www.ecoloungesardinia.com</a><!-- w -->

ontdek ook Sant'Antioco, mooie stranden, ongerepte natuur en veel cultuur. Ook voor ontspannings reizen en eco- toerisme.
Plaats reactie