Zuid Oost Sardinië

Wat moet je zien en doen op Sardinië? Welke plekken mag je echt niet missen?

Plaats reactie
Edwin
Informatore
Berichten: 18
Lid geworden op: di aug 15, 2006 10:31 pm
Locatie: Nieuwkoop

Zuid Oost Sardinië

Bericht door Edwin » wo jan 02, 2008 11:54 pm

Wat zijn er voor leuke dingen te doen in Zuid Oost Sardinië. Het mogen dorpjes, natuur en toeristische attracties zijn. Ik ben in van alles geïnteresseerd.

Cordiali Saluti
Edwin
Gebruikersavatar
corry
moderator
Berichten: 454
Lid geworden op: wo apr 26, 2006 8:19 am

Bericht door corry » za jan 05, 2008 12:56 pm

Dag Edwin,

Ervan uitgaande dat je, zoals je in een eerdere topic aangaf, waarschijnlijk 4 mori als uitgangspunt neemt, kun je de volgende uitstapjes maken:

De SS 125 richting het noorden rijden (als je al niet daarover op je heenreis bent gekomen). Echter ook het stuk richting Cagliari dwars door het binnenland, het zicht op de monte dei Sette Fratelli (een mooie bergkam met 7 pieken). Bochtige weg met veel valleien met mooie oleanders.
De terugreis neem je de kustweg van Cagliari naar Villasimius (deze biedt mooiere uitzichtpunten dan van Villasimius naar Cagliari).

Er zullen ongetwijfeld boottochten worden aangeboden. Altijd doen!
De camping zal ook vast en zeker georganiseerde excursies aanbieden. Natuurlijk snorkel en duikbril (of volledige duikuitrusting) meenemen.

Verder is Muravera als stadje niet erg spectaculair en qua stadjes in de directe buurt biedt dit stuk van Sardinie niet zo veel. Dan moet je toch wat noordelijker (vanaf Arbatax of nog verder: Orosei) of de noord-west kust, of de omgeving rondom Cagliari.
Plaats reactie